6 sjove julelege for hele familien

6 sjove julelege for hele familien

november 23, 2020 Slået fra Af admin

Der er utroligt mange ting, som man kan elske ved julen. Der er mange, som blandt andet elsker kvalitetstiden, som man tilbringer med sin familie i juletiden. Det er også helt forståeligt. Der er jo noget helt specielt ved at have det sjovt og hyggeligt med familien i julen. Her kan du således få 6 gode ideer til julelege, som hele familien kan nyde.

Pakkeleg

Pakkeleg er en meget oplagt juleleg, som man kan lege med familien. Her kan familien have sørge for at have det sjovt med at udveksle julegaver mellem hinanden. I kan eventuelt sørge for at implementere nogle egne regler for pakkelegen.

Mandel-leg

Familien kan også arrangere at lege mandelleg i julen. Her kan du således sørge for at købe en god mandelgave, som den heldige vinder kan få glæde af.

Julequiz

Du kan også arrangere en julequiz, som børnene også kan deltage i. Dermed kan familien afprøve sin juleviden med en sjov julequiz. Du kan enten undersøge, om der findes nogle passende julequizzer på nettet, eller du kan lave din helt egen julequiz, som du er sikker på, at familien kan nyde.

Juleskattejagt

Familien kan lege en sjov juleskattejagt i julen. Hermed kan familien eventuelt opdeles i små hold, som skal gå på jagt efter diverse skatter, som du kan gemme rundt omkring i boligen. Det er en super sjov aktivitet, som familien kan glæde sig til.

Julebrætspil

Du kan også sørge for at lave dit helt eget julebrætspil til julen, som hele familien kan deltage i. Julebrætspil er en super hyggelig måde, hvorpå familien kan tilbringe en sjov stund sammen i julen.

Honningkagehus konkurrence

Man bør bestemt sørge for at lave honningkagehus i julen. Dog kan man også lave en konkurrence ud af det, ved at familien konkurrerer om at lave det bedste honningkagehus. Dermed kan man få både kreativiteten og konkurrenceånden i spil.