Ét abonnement til hele familien!

Ét abonnement til hele familien!

maj 23, 2017 Slået fra Af admin

Det er ingen tvivl om at det kan være penge at spare ved at samle alle familiens abonnementer ved den samme udbyder. Hvis du ønsker billig telefoni til hele familien, så læs med i artiklen her. Vi har sammenlignet forskellige abonnementer på markedet og kommer med et bud på hvad der er det bedste abonnement til hele familien.

Når der skal købes nyt abonnement til familien kan det være svært at vælge imellem de mange forskellige abonnementer det findes på markedet. Ved nogle selskaber får man nærmest smidt teleabonnementer i nakken, og langt de fleste kan sagtens klare sig med løsninger til langt under 100 kroner om måneden. Alligevel er der mange der har abonnementer, som de betaler langt mere for, end hvad de egentlig har brug for.

Ved at vælge den rette løsning kan der være mange penge at spare månedlig for ikke at snakke årligt. Det er vigtigt at man selv holder styr på, hvad det egentlig er, man har behov for, inden man beslutter sig for hvilket abonnement man skal have.

Samle abonnementer og spar penge

En måde at spare mange penge på, er ved at samle flere abonnementer, da der er mange teleselskaber der giver store rabatter, hvis man samler flere af familiens abonnementer under samme regning. Det er klar at selskaberne er interesseret i så mange kunder som muligt, og derfor gerne giver rabat, hvis man har fire eller fem abonnementer i stedet for et enkelt.

Det kan stadig være en rigtig god ide at kigge nærmere på behovet i familien og vælge teleselskab ud fra hvad der passer bedst til jer. Man skal ikke lade sig forblænde af 25% rabat, da dette ikke betyder meget, i den lange ende. I stedet for at kigge på hvor meget et abonnement indeholder, og om det egentligt giver mening i forhold til alle familiemedlemmers forbrug. Kig f.eks. hvor mange sms’er der er blevet sendt, hvor mange GB data der er brugt, og hvor mange minutter der er talt i.

En god idé er at lave et gennemsnit af de sidste 2-3 måneder, for derefter at kigge efter en løsning der rammer dette så præcist som muligt, du vil højst sandsynligt blive overrasket over lidt du faktisk udnytter dit nuværende abonnement.