Bedste charterdestination med børn

0
548

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan være at I havde besluttet jer for, at i ikke skulle ud og rejse i år, men i stedet ville blive hjemme og nyde den danske sommer. Som vejret arter sig, er der dog en god sandsynlighed for, at i har fortrudt disse planer, og nu alligevel gerne vil en tur sydpå og være sikker på lidt solskin, inden sommeren lige pludselig går hen og slutter.

Nu står i så måske og kigger ud på at det småregner, og tænker – “Hvor skal vi så tage hen?” Her har vi samlet nogle bud på, hvor i kan tage hen til sommer, hvis i ellers kan finde en rejse, der er til at betale. Dårligt vejr har det nemlig også med at få priserne på rejser til at stige. Det er dog stadig muligt at finde billige rejser, hvis i eksempelvis er villige til at rejse fra Tyskland, hvor det er langt billigere. Find billige rejser fra Tyskland her.

Spanien, Grækenland eller Tyrkiet

Vi danskere har over de seneste mange år generelt haft tre klare favoritter, når det kommer til charterferier, og det er spanske Mallorca, græsken Kreta og Alanya i Tyrkiet, de senere år er Tyrkiet dog faldet i popularitet, hvilket ikke mindst skyldes de uroligheder, der har været i landet.

Tyrkiet er da heller ikke det land vi som det første vil anbefale i forhold til at tage på ferie med mindre børn, det er dog ikke på grund af uroligheder eller lignende. Generelt er Tyrkiet en del varmere end de andre lande der her omtales, og derfor er det ikke altid en god ide i forhold til småbørn, der kan have svært ved at kapere varmen. Desuden er der også mange unge mennesker i gaderne i Alanya, hvilket gør at det kan være svært at finde som en en familie.

Kreta er den største turistmagnet i Grækenland, og det er ikke så underligt, øen byder nemlig på stort set alt hvad hjertet begærer. Kreta har dog den ulempe at den har mange stenstrande, der ikke altid er et hit hos børn, og strandene er generelt ikke så så lavvandet, selvom man sagtens kan finde både lavvande og sandstrande på øen, er det ikke det den er kendt for.

Spaniens største ø Mallorca har i mange år været en klar favorit for os danskere, og det er bestemt ikke uden grund, ikke mindst den lange lækre sandstrand ved Alcudia er perfekt for børnefamilier.

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here