Beskyt dit barn mod skadelig parfume

Beskyt dit barn mod skadelig parfume

februar 14, 2020 Slået fra Af admin

De fleste af os kan naturligvis godt lide at dufte lækkert, og der bliver da også brugt milliarder af kroner på parfume hver eneste år. Hvis du har små børn, kan det dog være en god ide at holde lidt igen med brugen af parfume. Der er nemlig flere og flere børn der får parfumeallergi, og der er meget der tyder på at det starter rigtig tidligt i livet.

Det menes at omkring 200.000 danskere lider af parfumeallergi, og hvor det tidligere især var voksne der var udsat for dette, er det også blevet et problem blandt helt små børn, faktisk helt ned til et årsalderen. Dette kan give problemer senere hen i livet.

Når du har et lille barn, er du meget tæt på det, og hvis du bruger parfume udsætter du også barnet for dette. Børns hud er sart og derfor også meget mere udsat, hvilket også er grunden til at alle midler til børn ikke indeholder kemikalier. Dette er naturligvis godt nok, men det hjælper ikke meget, hvis du så gnider din parfume op af barnet.

Vælg de rette produkter

Heldigvis finder der naturligvis også parfumer, der ikke indeholder disse skadelige stoffer, og er fri for parabener osv. Det betyder også, at du med god samvittighed kan dufte dejligt, og samtidig vide at der ikke er brugt gifte tilsætningsstoffer og lignende. Du kan finde Clean parfumer her.

Har du store børn, der er begyndt at bruge parfume, som de danske unge generelt gør tidligere og tidligere, er det også en god ide at få dem til at vælge produkter som Clean og lignende, for at beskytte deres hud.