Børnevenlige priser på iPhone

Børnevenlige priser på iPhone

juni 26, 2017 Slået fra Af admin

Hvornår skal barnet have den første smartphone? Ja det er et spørgsmål som mange har en holdning til. Børn er ikke mange år før de begynder at have interesse for forældrenes telefoner, hvor det både er musik, spil, youtube og især kameraet der hitter.  Men hvornår er det nødvendigt med en telefon til børnene? I denne artikel tager vi et kig på hvad man kan gøre, hvis man når frem til den konklusion at give barnet en telefon og i det hele taget hvornår barnet skal have sin smartphone – læs med her.

Hvor og hvornår et barn skal have sin første telefon, har flere eksperter givet flere bud på og det konkrete spørgsmål vil vi lade andre og mere kompetente mennesker svarer på. Men overvejelsen omkring det reelle behov og hvornår det er forsvarligt rigtig som forældre, at give barnet en telefon, vurdere vi i denne artikel. Ligelede guider vi dig gennem den jungle det er, at skulle finde den helt rigtige telefon til børn.

Få behovet dækket

En smartphone til barnet, kan være mange forskellige modeller og ligeledes mange forskellige prisklasser. Da mange børn afspejler sig i deres forældre og ønsker det samme som dem, vil vi anbefale at give barnet en af de lidt billigere versioner af en iPhone. Prisen på forskellige iPhones kan være meget svingende, så husk altid at tjekker priser og tilbud på iphones. Ligeledes kan det være en god idé at investere i et ordentlig cover, og en panser skærm til telefonen, så den ikke bliver ødelagt med det samme. Et cover eller f.eks. en panser skærm, sørger for at skærmen ikke går i stykker, første gang den bliver tabt på jorden.

Slå begrænsninger til

Det som børnene skal bruge telefonen til i starten er meget begrænset og derfor kan det være en god idé at slå diverse begrænsninger til. Ligeledes kræver en iPhone et apple id og her kan man også begrænse køb, af diverse programmer. På den kan barnet benytte sit eget Apple id, uden forældrenes bekymring.