Den perfekte børnefødselsdag

Den perfekte børnefødselsdag

april 16, 2018 Slået fra Af admin

Vi husker alle den kildende fornemmelse i maven, de næsten søvnløse nætter og hvordan nedtællingen begyndte flere uger for den store dag. Det genoplever vi, når vores egne børn er ved at eksplodere af spænding. Derfor vil vi gerne give dem en fantastisk fødselsdag og fejre dem med manér. Det kan dog være svært at finde på noget nyt og spændende hvert år, så her er lidt ideer, der kan peppe børnefødselsdagen op og give de små en stor dag.

Pynt op

En god børnefest starter med festlig stemning. En måde at skabe en festlig stemning på er at hænge en masse pynt op i stuen og dække en flot bord. Du kan vælge at gå efter et tema, for eksempel ‘Frost’ og købe en masse festartikler, der passer sammen. Du kan også købe en masse balloner, servietter, sugerør og andet pynt i en masse glade farver – det giver også en festlig stemning! Uanset hvilken slags pynt, dit barn ønsker sig til sin store dag, er det med garanti til at finde, og der er også masser af inspiration til bordpynt at hente på nettet.

Arranger sjove aktiviteter

Lidt sjov og ballade er altid populært hos de små, og det er et sikkert hit at arrangere et par sjove aktiviteter på forhånd. Det behøver ikke være noget kompliceret eller krævende, de bliver bare glade for, at der sker noget. Det kan for eksempel være den klassiske snørebånds- eller flødebollespisning eller bare en gang gemmeleg ude i haven. Skattejagt vil med garanti også modtages med løftede arme og jubelskrig.

Slap af og nyd det

Når festen er i gang, kan du med god samvittighed læne dig tilbage og nyde strabadserne. Det skal være en hyggelig dag, og det bliver den, hvis du slapper af. Desuden kan dit barn også mærke på dig, hvis du ikke slapper af.