Designermøbler til børn

Designermøbler til børn

juli 24, 2019 Slået fra Af admin

Det er ikke kun de voksne, der kan pynte hjemmet med lækre designervarer fra nogle af landets hotteste designere. Ikke mange ved det, men faktisk laver rigtig mange af de største . især danske brands også designermøbler til børn.

Der er mange måder at indrette det perfekte børneværelse på, men én ting er sikkert: det kræver møbler. Herunder både møbler der er funktionelle, praktiske og flot af udseende og som både skaber ro og hygge for børnene.

Nogle af de mest populære brands, og dem som virkelig kan levere på designermarkedet for børnemøbler er by KlipKlap, Trimm Copenhagen og Carl Hansen, men faktisk finder du også lækre møbler fra de helt store designerbrands, som vi kender dem.

Egentlig behøves det ikke være en decideret børnesektion, at disse møbler købes fra – man kan med fordel købe møbler til børneværelset, der er lavet til voksne, som f.eks. en lækker daybed. Derudover, når det kommer til belysning, ja, så gælder samme udgangspunkt. Hvilket barn vil ikke blive glad for en lækker lampe fra Verner Panton eller måske endda en af de populære Flowerpot lamper.

uanset valget, er der ingen tvivl om, at designermøbler generelt er i et kæmpe opsving – både når det kommer til børneværelset, men i særdeleshed også når det kommer til køkkenet, soveværelset, kontoret eller stuen.