DIY: 5 kunstværker, dine børn (næsten) kan lave på egen hånd

DIY: 5 kunstværker, dine børn (næsten) kan lave på egen hånd

maj 26, 2017 Slået fra Af admin

Børn elsker at male. Det er sjovt, og samtidig styrkes både finmotorik og den kreative sans. Her får du 5 gode idéer til kunstværker, dine børn selv kan lave. Måske med lidt hjælp fra en voksen sjæl.

#1: Optegn cirkler og farvelæg dem

En nem måde at være kreativ på er, hvis du optegner rundt om nogle kopper. Herefter kan cirklerne farvelægges. Det giver et abstrakt touch, som bliver rigtig flot — og så er det ikke mere avanceret, end at de mindste også kan følge med.

#2: Collage på væggen eller papir

Med tape, lim og papir er det muligt at lave nogle flotte figurer. I kan klistre dem op på væggen på børneværelset eller bruge dem på et papir. Det er en god idé, hvis du vil inddrage børnenes univers i boligindretningen — eller have et sjovt og kreativt projekt, som I kan lave i fællesskab.

#3: Print din egen malebog

På nettet findes der tonsvis af billeder, du kan downloade og efterfølgende printe ud. Det kan gøres ekstra-billigt, hvis du anvender kompatible printerpatroner — du kan eksempelvis få blækpatroner til Epson, der er kompatible, men også til andre printerfabrikanter som Canon og så videre. Lad børnene farvelægge de flotte malerier — så bliver de kun flottere.

#4: Tag ud i naturen og saml grankogler, som I kan male

Grankogler kan blive flotte, hvis I maler dem — og så er der jo ikke noget i vejen for en lille tur i skoven. Det er hyggeligt, og så har I noget kreativt at tage jer til efterfølgende.

#5: Kastanjer dyr er stadig sjove

Hvis du rigtig vil hygge, så er kastanjedyr altid en god idé. De er både kreative, og så er det hyggeligt at gå en tur i skoven, hvor I kan finde nogle kastanjedyr.