Find de rigtige briller til dit barn

Find de rigtige briller til dit barn

december 26, 2019 Slået fra Af admin

Har dit barn en bygningsfejl og har brug for briller, så er det også rigtig vigtigt at du får køb nogle briller til ham eller hende, da det eller kan udvikle sig til hovedpine og koncentrationsbesvær ved bl.a. læsning.

Hvis du oplever tegn på at dit barn gnider sig meget i øjnene, kniber dem sammen, eller skeler, så bør du tage til en optiker for at få det tjekket, og finde ud af om hvad der skal gøres. Reagere du tidligt, kan du faktisk have en chance for at dit barns syn kan udvikle sig korrekt, og få et godt syn når han eller hun er vokset op.

Briller der tåler leg

Når du skal vælge briller til dit barn, så bør du også vælge nogle briller som kan tåle mere end normale voksenbriller kan. Børn er jo livlige og der kan ske mange ting med de par briller som barnet har. Du bør derfor gå efter nogle briller som er robuste, og som har hærdet plastglas i. Dette glas ridses nemlig ikke så let som almindeligt glas.

Sælg det med seje brands

Briller er tit og ofte noget som børn frygter, da det oftest er anderledes i forhold til andre børn, så der skal noget af en salgstale til, før det bliver attraktivt for børnene. Du er derfor på noget af en opgave her. Heldigvis er rigtig mange kendte brands, så som sportsmærker, begyndt at fremstille briller til børn, som du kan være heldig at lokke dem med. Optikeren kender udmærket til problemet, og vil naturligvis hjælpe dig så godt som de kan med at sælge brillerne til dit barn, så de vil blive tilfredse med dem.

Du kan måske gøre dit optiker besøg mere personligt, og trygt for dit barn, ved at vælge at bruge en lokal optiker, De har også briller til børn, og så kan det være et stort plus at de kender lokalmiljøet, og måske også dig og dit barn personligt.