Gem ledningerne væk fra dine børn med høje fodlister

Gem ledningerne væk fra dine børn med høje fodlister

oktober 25, 2017 Slået fra Af admin

Alle de forskellige elektroniske remedier vi har i vores hjem er alle med til at gøre vores hverdag nemmere og mere behagelig, men der er også ulemper. Lamper, fjernsyn, musikanlæg osv. Kræver alle strøm som jo oftest kommer igennem ledninger. Disse ledninger er grimme at se på, når de ikke er lagt pænt sammen, men hvis man også har børn, kan de faktisk være farlige. En del af små børns charme er deres nysgerrighed, hvilket får dem til at pille ved alt de får hænderne på, derfor er det meget vigtigt, at man undgår løse ledninger på børneværelset. Men hvordan undgår man så det.

Gem dem væk i fodlister

Fodlister er ikke bare pæne at kigge på, de har også en praktisk funktion. Der findes nu flere fodlister, hvor det er muligt at gemme ledninger indeni. Med ledningerne gemte indeni fodlisterne, ser værelset meget pænere ud, og de små børn kan ikke få fat i alle ledningerne. Det er dog ikke alle fodlister som kan rumme alle værelsets ledninger, derfor skal man sørge for at vælge en fodliste som er stor nok. Fodlister fås i mange forskellige størrelser, afhængigt af hvad man mener der passer bedst til rummet. Man kan få fodlister fra 7 cm til hele 20 cm find et stort udvalg her.

Fodlister som kunst

Man mener måske at en fodliste på 20 cm er for høj, og i stedet foretrækker man en mindre og lidt mere diskret fodliste, men hvis man har børn i huset er det nødvendigt, så man kan gemme alle de farlige ledninger. Hvis man har høje fodlister på børneværelset, kan man eventuelt lade barnet tegne og male på fodlisten. Hvis barnet selv må designe de høje fodlister, er de en del af barnets leg, og hvis de er 20 cm høje er der rigeligt med plads til tegninger.