Gode råd til at rejse med små børn

Gode råd til at rejse med små børn

september 21, 2018 Slået fra Af admin

Der er mange, der har været vant til at rejse meget, inden de fik børn, og når familien bliver udvidet er der pludselig nogle helt nye udfordringer der melder sig på banen i forhold til at rejse. Nu er det ikke kun ting som, hvor man skal tage hen og hvornår man kan komme afsted, men der er også mange ting, der skal være svar på. Hvornår går flyet, er der børnepool, er der børneseng, er det børnevenligt, er der larm fra nærliggende hoteller og meget andet, som hvordan man klarer flyturen med små børn (læs mere om det her).

Der er mange, der med det samme, tænker at det bedste må være all inclusive børnehoteller, hvor der er underholdning, hvor alt maden er inkluderet, og man derfor ikke skal tænke på noget som helst, og børnene kan blive underholdt hele dagen. Dette er lykken for nogen, mens det for andre nærmest er et mareridt. Det er vigtigt at huske på, at der findes mange andre muligheder for at rejse med små børn, end at tage på charterferier til Mallorca og Kreta.

Lej en hus og slip bekymringerne

En af de rejseformer der er steget meget i popularitet blandt børnefamilier, at leje af ferieboliger, hvor Italien især er blandt de mest populære destinationer. Når man lejer et hus med pool, kan børnene lege vildt i poolen og larme alt det de vil, uden at man skal bekymre sig om, hvorvidt man generer andre gæster på hotellet. Man skal heller ikke kæmpe med at få fat i en solstol, inden andre gæster har kapret dem.

Endelig åbner det også muligheder for at rejse flere generationer eller familier sammen og stadig kunne være under samme tag. Det er en super god måde at rejse på, især hvis man har små børn, da det også er lettere at passe deres rytmer ind med lure osv, hvis der ikke er larm omkring dem. Det gør det også lettere for (især små) børn at føle sig trygge, da der ikke er en masse nye mennesker omkring dem.