Hold børnene underholdt hele vejen til feriedestinationen

Hold børnene underholdt hele vejen til feriedestinationen

februar 5, 2020 Slået fra Af admin

Hvis man skal på ferie langt væk og dermed køre i bil i mange timer så kan børnene på bagsædet godt blive meget utålmodige og dermed også blive det mere umulige at have med at gøre. Derfor er det vigtigt at sørge for at ens børn er underholdt i så længe som muligt på turen så de er mere medgørlig og derfor vil gøre turen bedre for både børnene på bagsæden men vigtigst af alt nok også før jer oppe foran og dermed kan i koncentrere jer om at alle kommer sikkert og effektivt frem ved hjælp af jeres navigation

Film

Hvis i er i besiddelse af en eller flere iPads så kan det være noget af den bedste underholdning til dine børn på bagsædet. Det kræver godt nok at de vælger nogle film eller serier de gerne vil se på forhånd så i kan downloade dem via jeres wifi derhjemme. Men hvis du gerne vil være på den sikre side, så kan du altid vælge at downloade en masse ting, så er der altid noget de kan vælge i mellem.

De gammeldags lege

Du har sikkert leget en masse lege med dine søskende på bagsædet før det var den digitale tidsalder. Hvis du kan huske dem så kan det være du skal prøve at introducere dem for dine børn, så de også kan se hvordan man legede og underholdte sig selv, før man bare kunne finde iPaden eller iPhonen frem og regne med at den gjorde alt arbejdet for dig.

Legetøj

Er børnene stadig lidt mindre, så er legetøj til bilen altid et hit. Du kan endda have det som en lille overraskelse hvis de andre ting ikke fungerer og så hive det frem hvis de stadig viser sig at alle andre tricks ikke har den ønskede effekt på dine børn.