Idéer til havehygge for hele familien

Idéer til havehygge for hele familien

april 25, 2018 Slået fra Af admin

Nu har vi efterhånden bevæget os helt ind i det danske forår, og temperaturen er støt stigende. Dette betyder, at det nu er slut med at sidde indenfor med Facebook eller Netflix. I stedet bør man samle hele familien udenfor, så man kan nyde det gode danske forårsvejr i samlet flok. Mulighederne for aktiviteter udenfor er uendelige, da det kun er fantasien som sætter grænser. Alligevel kan det for mange være svært at løsrive sig fra sofaen, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Det kan nemlig ofte være nemt bare at give sine børn en Ipad hver, da de så kun underholde sig selv til sengetid. Sådan bør det imidlertid ikke være, så her er 3 idéer til havehygge for hele familien.

Bålhygge med skumfiduser

Der er intet som siger sommervejr som hygge omkring et bål med sjove historier, fællessang og skumfiduser. Jo tættere vi kommer på sommeren, jo varmere vil aftenerne også være, så hele familien kan nemt sidde udenfor og hygge om bålet lige indtil, det er er ungernes sengetid. Hvis man ikke allerede har spist aftensmad, kan man vælge at grille pølser og brød over den åbne ild. Find jeres bålgrill her.

Boldspil og anden leg

I weekenderne eller i ferien, så har både børnene og forældrene masser af tid til at bruge noget tid sammen, og det er meningen, man skal udnytte disse muligheder. For både ungerne og forældrene kan få noget motion, kan man sagtens kombinere leg og motion. Her kan der fx være tale om diverse boldspil eller andre former for fri leg, hvor man får rørt sig.

Bygning af legehus

Det klassiske far og søn projekt begynder efterhånden at være et sjældnere og sjældnere syn, da det aldrig har været nemmere at anskaffe sig et legehus som i forvejen er bygget. Dette er dog en skam, da bygningen af legehuset er en unik mulighed for faderen at lære sin søn eller datter en masse om værktøj og byggeri.