Inspiration til rejsen: Opdag Spaniens perler

Inspiration til rejsen: Opdag Spaniens perler

april 6, 2023 Slået fra Af admin

Spanien er en af de mest velbesøgte lande i verden og det er let at forstå hvorfor folk rejser dertil. Næsten hele landet er omgivet af smukke strande og azurblåt hav. Men hvis du og familien gerne vil opleve noget andet end strande og hav, så har Spanien rigelig af kultur og skønne oplevelser i stort set alle byer. I denne oversigt kan du læse om tre af Spaniens mest ikoniske byer – samt læse hvad du kan opleve der. Hvis det lyder som noget for jer, så besøg https://www.spies.dk/rejser.

Barcelona

Barcelona er ikke Spaniens sorte får – men det er uden tvivl landets skæve og kunstneriske får. I denne by kan du opleve Gaudis smukke og kreative arkitektur i Parc Guell og den vidt berømte Sagrada Familia. Tag på spadseretur på den tætbefolkede Rambla og se alt lige fra gademusikanter og gøglere. Hvis du alligevel savner lidt havluft, så tag en spadseretur langs den smukke strand ved havnen.

Madrid

Madrid er hjertet af Spanien – både kulturelt og geografisk. Somrene kan være ulideligt varme, men til gengæld kan byen byde på monumenter på næsten hvert eneste hjørne. Besøg f.eks. det kongelige palads eller nationalmuseet, hvis du gerne vil lære om spansk historie. Hvis du er fodboldinteresseret, kan du se det berømte Santhiago Bernabeu, hvor de hvidklædte fra Real Madrid spiller.

Malaga

Malaga er en bouillonterning af alt hvad vi danskere forbinder med Spanien – paella, fisk, tyrefægtning og flamenco. Malaga er ikke den største by i Spanien, men det er muligvis den mest spanske. Her kan du spise en lækker paella, besøge den berømte arena, hvor tyrefægtning engang foregik eller besøge den gamle fæstning. Malaga har også smukke og enorme strande, hvor man kan nyde en dukkert i det varme vejr, inden jagten går ind på en dejlig aftensmad på en af de mange restauranter.