Pas på internettet når du indretter

Pas på internettet når du indretter

juli 11, 2017 Slået fra Af admin

Der er mange der drømmer om at give deres børn det perfekte værelse, men det er langt fra alle der lykkedes med det. Enten bliver det ved de gode intentioner, eller også bliver resultatet bare ikke helt, som man havde håbet. En stor del af skylden kan muligvis findes hos Pinterest.

Der er mange (måske især mødre), der sidder og finder inspiration til hvordan børneværelset kan se ud, og støder på billeder som disse. Når man lige kigger på dem, ser det måske ikke ud til at kræve det helt store arbejde, men sandheden er ofte en lidt anden, når man først er færdig og står og kigger på resultatet. Der er der nemlig en god chance for, at det ikke ser helt ud som forlægget.

Billedet kommer fra Pinterest og en “children’s room” søgning

Dette er ikke til at tale ned til nogen, for der er naturligvis rigtig mange af jer læsere, der har hænderne skruet helt rigtigt på, og sagtens kan lave det perfekte børneværelse, der er lige til boligmagasinerne. Der er dog også en god chance for at du er lige som de fleste andre, nemlig et sted hvor evnerne ikke rækker til meget mere end store lige flader, og hvor maling ikke hører til blandt dine yndlingsbeskæftigelser.

Hyr en maler og spar ærgrelsen 

At hyre en maler til at klare det arbejdet, kan være en træls udgift, da du jo kan se på Pinterest, at man sagtens kan gøre det selv, for det er jo placeret under “DIY”, men du skal huske at internettet også lyver en gang imellem. Så i stedet for at få et resultat du ikke er tilfreds med, og som du går og ærgrer dig over, så overvej at hyre en maler til at gøre det og bid dem udgift i dig.