Kender i zoopark?

Kender i zoopark?

maj 8, 2018 Slået fra Af admin

Når det kommer til danske zoologiske haver og dyreparker, er der ikke nogen tvivl om, at det er Odense, København, Aalborg der løber med det meste af opmærksomheden. Knuthenborg og Givskud er også blandt de parker, der er de mest populære.

En af de lidt mere “ukendte” parker ligger i Næstved og hedder ZooPark. Det er en super hyggelig mindre dyrepark der ligger i Næstved. Her kan man eksempelvis opleve den  hvide bengalske tiger, Elvis som er den eneste hvide tiger i Norden, og en af de mest sjældne arter i verden.

Der er mange grunde til at besøge ZooPark udover den smukke hvide tiger, som børnene helt sikkert vil elske. En af grundene er, at parken netop ikke er så velkendt og derfor er der heller ikke helt så mange mennesker, som man vil kunne opleve i sommermånederne, hvor man hurtigt kan komme til at stå i kø i de meste populære zoologiske haver bare for at se dyrene.

Hvad skal du ellers lave i Næstved?

Generelt er der mange gode grunde til at besøge Næstved for børnefamilier. Udover ZooPark kan man eksempelvis besøge Næstved Legeland, ligesom en en anden turistmagnet BonBon Land ligger ganske få kilometer væk.

Der findes mange muligheder for overnatning i området, skal det være helt centralt kan det eksempelvis være en ide med en hotelovernatning i Næstved, hvilket kunne være på Hotel Kirstine. Der findes også flere muligheder for at leje hytter i området, men ikke nogen der ligger så centralt som det flere hundrede år gamle hotel midt i byen.

Oplev en side af Danmark du ikke kender

Generelt kan det være rigtig sjovt som familie at komme rundt i Danmark til nogle steder man ikke kender eller har været i forvejen. Vi bor i et utrolig dejligt land og for mange af os, er store dele af landet uudforsket.

Prøv at planlægge nogle ture rundt om i landet, og kom ud og oplev Danmark med dine børn.