Lad haven udvikle sig med børnene

Lad haven udvikle sig med børnene

juni 28, 2017 Slået fra Af admin

Dette indlæg er til jer, der har større børn og som gerne vil give dem lidt ekstra sjov ude i haven. Fra de var helt små har i måske haft en rutsjebane, en gynge eller lignende, og nu er de måske vokset lidt fra det og er klar til nye udfordringer.

Her kommer vi med nogle gode forslag til hvordan i gør haven spændende for jeres børn, så de har lyst til at være i den, og ikke bare smutter over til nogle venner, så snart chancen byder sig. Nogen vil måske mene, at det er en form for bestikkelse, men hvad gør vi ikke for at have vores børn i nærheden?

Anlæg en pool

Der findes ikke meget der er mere tillokkende en varm sommerdag end en hurtig dukkert i en pool, og hvis man kan have den i sin egen have, er det for de fleste en drøm. Det KAN være en meget dyr affære, men det behøver faktisk ikke koste en formue, hvis du eksempelvis vælger en af de modeller der kan stå på jorden. Vælger du en sådan udgave kan det gøre for ganske få tusinde kroner, men er naturligvis heller ikke helt det samme.

En pool er noget af det der kan lokke børn i stort set alle aldre til at boltre sig mange timer i haven, og hvem ved, måske får du dem endda på besøg lidt oftere, når de engang er flyttet hjemmefra.

Byg en klatrevæg

Noget som mange (måske især drenge) er vilde med, er forhindringsbaner, klatrevægge og lignende. De kan naturligvis laves i mange forskellige størrelser og former, og kan også købes i færdige udgaver. Det bedste er dog, hvis du tager fat i en lokal tømrer, og får ham til at komme med et bud på, hvordan man kan gøre det. Hvis du ikke kender en tømrer i dit lokalområdet, kan du finde en her på Håndværkernøglen.

Spørg børnene

Endelig er det en rigtig god ide, at du tager børnene med på råd, når du skal finde ud af, hvad det er i skal lave i haven. Hvad ville gøre, at de synes det var sjovt at være ude i haven. Det kan være de kommer med urealistiske ønsker, men det kan også være, de bare gerne vil have nye solstole eller lignende.