Ny baby og nye bekymringer

Ny baby og nye bekymringer

december 17, 2022 Slået fra Af admin

Er der kommet en lille ny i familien? Først og fremmest stort tillykke med familieudvidelsen. Det er stort, overvældende og fyldt med kærlighed. Næstefter, kommer alt det praktiske, der skal være styr på, så man har tid og overskud til at værne om den lille. Her kommer nogle gode råd for dig og baby, som kan gøre hverdagen lidt lettere.

Afveksling og afspænding

Før barnet lære at gå, bruges der meget tid på at ligge ned. Her kan man som forældre godt blive en anelse bekymret for, hvorvidt det går at ligge på samme måde hele tiden. Ønsker du mere variation for dit barn, kunne du investere i en slyngevugge, som er lavet til at gengive oplevelsen af at være inde i mors mave. Den omfavner barnet og følger kroppens naturlige fold og bevægelser. Man kan næsten se en slyngevugge som en slags pubbe, hvor babyen kan ligge trygt og hengemt til sine egne små drømmerier. Imens, kunne det være rart at få sig en lille slapper som forælder. Vidste du, at det faktisk er muligt at købe en massagestol til privat brug i hjemmet?

Forebyg permanente spændinger

Du læste rigtigt. Der findes et væld af massagestole at vælge imellem, og de kan alle sammen flytte ind i din dagligstue. Du kan virkelig spare nogle ture til massøren eller fysioterapeuten ved at forebygge smerterne hjemmefra. Som forælder kan der hurtigt opbygge sig spændinger af bekymringer og de mange løft. Det er noget, der er bedst at tage hensyn til, når de begynder at vise sig, fremfor tyve år senere, hvor det er langt for sent. Så mens baby ligger og putter sig i hjørnet, kan du sætte dig og afspænde dine bekymringer og smerter, så du har fornyet energi til at tage dig af dit barn, når det vågner igen.