Ny dille har ramt danmark

Ny dille har ramt danmark

maj 19, 2017 Slået fra Af admin

Diller kommer og går, og vi har gennem de seneste set mange forskellige modediller, som vi ikke helt har kunne forholde os til. Diller, der virker som om, det er en kapitalistisk virksomhed, der står bag — udelukkende med det formål at skabe vækst. Men her er der tale om en dille som rent faktisk gør noget godt. Vil du vide, hvilken dille, det er, der har taget Danmark med storm? Så læs med her.

Vi har både set diller i form af forskellige ting, som folk gør og forskellige “produkter”, som tilbage i 90’erne med Yoyo, Tamagochi, Caps og meget mere. Nu er der tale om Fidget Spinner, som er en gadget, der har en fast akse i midten, hvorom du med en finger kan rotere spinneren.

På den måde kan du bevæge dine fingre/hænder, men uden at skulle fokusere på det. Det er ligeledes muligt at lave forskellige tricks med denne gadget. Du kan se video af fidget spinneren her:

Fidget Spinner har ramt Danmark

På forskellige medier vil du kunne finde en masse tip og tricks til, hvordan du kan udnytte din Fidget spinner bedst muligt. Søg f.eks. på YouTube på “fidget spinner dk“.

Denne gadget vil have stor gavn for mange børn, og hvis du selv er en af de personer, der heller ikke kan holde hænderne i ro, så er det måske en god idé at få fat i sådan en. På den måde er du i fuldt beskæftiget, og du kan derfor holde hænderne i ro og slappe af.

Det er en avanceret ting, der alligevel er utroligt simpel. Den kan anvendes til at stresse af, og den er utroligt simpel at finde ud af. Typisk vil det være tommelfingeren og langefingeren som holder Fidget Spinner og pegefingeren som Spinner.

Få den til at spinne og lave tricks med de indbyggede kuglelejer med den anden hånd. Det lyder måske meget simpelt, men det er også hele meningen og idéen; på denne måde holder du hænderne ubevidst aktiveret og i gang, mens hjernen er fri til at suge andre, nye indtryk ind. Egner sig eksempelvis særdeles godt til læsning eller andre opgaver.