Så meget Panodil må du give dit barn

Så meget Panodil må du give dit barn

august 29, 2018 Slået fra Af admin

Det kan ikke altid være lige lidt at huske, hvor meget Panodil man må give sine børn. Det står altid på de vedlagt indlægssedler, men hvordan er det nu lige, når man står i et legeland og ungerne har slået sig ved et fald fra en trappe. Det hele kan hurtigt blive meget hektisk.
Har de feber og skal have noget feberdæmpende, så er Panodil også et effektivt middel, men det kan være svært at huske den rette dosis.

Der findes et hjælpemiddel

Mit Syge Barn har valgt at få lavet en app, der kan fortælle, hvor stor eller lille en dosis du må give til dit barn. App’en er lavet både til iOS – altså iPhone og iPad – og til Android tablets og smartphones. Det er gjort så enkelt og smart, at du har mulighed for at tilgå informationen i app’en uanset om du er tilkoblet Internettet. Her fortæller app’en dig, hvor stor en dosis du må give dit barn alt efter barnets vægt.
Udover de smarte og gratis informationer får man også push-beskeder, der fortæller, hvor ofte og hvor længe dit barn skal have medicinen. Du kan læse meget mere om, hvad app’en kan og samtidig downloade den her.

Er dit barn syg i længere tid

Har dit barn udviklet en feberlignende tilstand over længere tid, så er det måske tid til at tage en tur til lægen. Selvom det ikke altid er det sjoveste for børnene at komme til lægen, så kan det være en nødvendighed. Panodil er ikke altid nok, og der skal nogle gange kraftigere medicin til for at slå feberen ned.
Det kan være nogle hårde dage for både forældre og barn. Men det handler selvfølgelig om at komme på højkant igen, så alt kan komme tilbage til normalen. Der er stort intet værre end et sygt barn – ikke mindst fordi de ofte ikke kan fortælle, hvordan de har det.