Sådan får de små mest ud af juledagende i de tidlige år

Sådan får de små mest ud af juledagende i de tidlige år

juli 16, 2018 Slået fra Af admin

Børn skal som bekendt nå en vis alder, før de kan begynde at danne minder, og derfor kan mange forældre måske forfalde til at gøre mindre ud af de forskellige højtider. Men som bekendt, så er det jo videnskabeligt bevist, at de tidlige år er meget vigtige for børnenes videre udvikling. Så selvom den lille måske sover meget af juleaften væk, så kan det bestemt godt betale sig at indlemme ham eller hende i alle de hyggelige juletraditioner. Om ikke andet vil det skabe en masse søde julebilleder med en lille glad baby som nyder sin første, anden eller tredje jul.

Dress to impress med en julesweater

Babyer er nok nogen af de mest nuttede skabninger som findes på denne jord, og det hjælper altid lidt på det, hvis det er ens egen baby. Det kan dog gøres endnu bedre, hvis babyen også er iført en lille sød julesweater. Dette syn kan virkelig være med til at minde en om hvad julen i virkeligheden handler om, når man midt i julestressen måske glemmer at sætte pris på alle dem omkring en. Og så vil det jo give det perfekte julebillede. Køb din babys første julebluse her.

Sæt gang i legen med hjemmelavet konfekt

Selvom man selvfølgelig kan købe et utal af forskellige søde sager med julede motiver, så er julens mest populære slik mange gange det man laver selv. Det er måske ikke altid fordi, at det hjemmelavede slik smager bedst, men når man sidder og laver det selv med alle dem man har kær, så gør det noget specielt. Her kan den helt lille også med, da han eller hun kan få lov til at gå amok i marcipan, nougat, chokolade og frugtfarve.

Hold en pause med en af de mange juleudsendelser

Juleaftensdag er lang. Dette kan man ikke komme udenom, da der et utal af opgaver der skal klares, inden man kan komme i gang med hvad det hele handler om. Det er derfor vigtigt at holde en pause en gang i mellem, og da en lille baby ikke har så meget energi, er det især vigtigt for ham eller hende. Derfor er det godt, at diverse tv – kanaler har flere juleudsendelser som efterhånden også er blevet en del af juletraditionerne i de danske hjem.