Sådan gør du din madlavning nemmere

Sådan gør du din madlavning nemmere

oktober 4, 2018 Slået fra Af admin

Du kender det sikker. Når du er kommet hjem fra arbejde og har hentet ungerne, og aftensmaden nu skal laves, mens at børnene løber rundt og kræver opsyn. Det er ikke i sådanne situationer at man går i gang med at tilberede en risengrød til hele familien. Hvis du kender til disse situationer, så har vi det helt perfekte råd til dig.

Få fat i en slow cooker

En slow cooker er mere end guld værd hos børnefamilier med lignende scenarier, som ovenstående. Med en slow cooker i huset, kan du lade maden passe sig selv, helt uden opsyn – så du kan holde øje med hvad børnene laver. Og du kan med en slow cooker stadig lave god og velsmagende mad, uden at have brugt oceaner af tid på både klargøring og tilberedning af dine råvare. En slow cooker er derfor helt uundværlig hos børnefamilier, der gerne vil have god mad, uden at bruge for meget tid på det.

Du kan lave det meste

I en slow cooker kan du lave lige fra den mest basale kødsovs til en utrolig lækker og velsmagende gullasch, og ja selv en risengrød kan du lave i din slow cooker uden at den brænder på – det er da værd at foretrække.

Du skal bare tilføje alle dine ingredienser i gryden (følg dog opskriftens korrekte rækkefølge), og så tast ind, hvor længe det skal så – og jo længere, bare desto bedre.

Med en slow cooker bliver din mad nemlig ikke udsat for svingende temperaturer. En slow cooker holder den samme temperatur hele tilberedningen igennem, og varmen behøver derfor ikke at være lige så høj som på et komfur. Du undgår dermed også at din mad brænder på, da du ikke over opheder bunden på din gryde. En slow cooker holder også meget tæt, og varmen bliver derfor ikke lukket ud.

Du må have god fornøjelse med din slow cooker