Sådan holder du en god og børnevenlig nytårsaften

Sådan holder du en god og børnevenlig nytårsaften

oktober 20, 2017 Slået fra Af admin

Når man er er ung og endnu ikke har stiftet familie og fået børn, så er der nærmest tradition, for at man holder en stor fest med alle sine venner. Til disse fester bliver der ofte drukket flaskevis af champagne og andet godt, men takt med man bliver ældre og får familie og børn, så bliver nytårsfesten mindre og mindre. Når man bliver ældre fokusere man måske mere på maden og samværet med sin familie og sine venner. Men selvom der måske ikke er så meget gang i nytårsfesten, når man bliver ældre, så behøver den bestemt ikke at blive kedelig.

Drinks til børnene

Børnene har jo de voksne som deres helt store forbilleder, og de synes også, at det er enormt sejt at drikke drinks. Derfor kan man super nemt lave børnevenlige drinks som er velsmagende og i høj grad ligner de drinks, som de voksne drikker. Så i stedet for at købe den kedelige børnechampagne i brugsen, kan man hygge sig i baren med børnene, imens man mixer børnevenlige drinks.

Mere tid til børn og gæster med mad udefra

Maden er en stor del af nytårsaftenen, men med børn og gæster i huset er det enormt stressende at forberede mad. Og når man næsten lige har gjort det samme juleaften, så har man ikke særligt meget lyst til at lave mad til flere gæster. Hvis man i stedet bestiller maden ude fra, har man masser tid til at kunne hygge med gæster og børn, uden man bliver så træt, at man falder i søvn inden det bliver 2018. Maden man bestiller skal selvfølgelig også være børnevenlig, så her er et eksempel på en nytårsmenu der ikke indeholder “farlige ting”.

Børnenes eget fyrværkeri

Det vi alle glæder os til ved nytårsaften er naturligvis fyrværkeriet, men om muligt så glæder børnene sig endnu mere end de voksne. Og derfor skal de selvfølgelig også have lov til at vælge noget af fyrværkeriet. De bliver især glade, når de får deres eget børnevenlige fyrværkeri, som de selv kan tænde.