Sådan skaber I plads til den lille ny

0
371

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En familieforøgelse er fantastisk, men kan samtidig være en logistisk udfordring. Læs her, hvordan I nemt kan skabe ekstra plads og babyhygge i jeres bolig.

Det siger næsten sig selv. Babyer er lig med stor lykke, og derfor er et nyt medlem i familien naturligvis også en glædelig nyhed. Men bor I lidt småt, kan begivenheden være forbundet med én særlig udfordring; nemlig at få plads til endnu et børneværelse med tilhørende tremmeseng, reolsystem og klædeskab.

Selvfølgelig kan man tænke ud af boksen. Soveværelse og stue kan slås sammen i et, og kontoret kan ryge til fordel for et ekstra børneværelse. Men har I ikke umiddelbart lyst til at gå på kompromis med jeres nuværende indretning, kan et boliglån være løsningen på problemet. Med det i hånden bliver det nemlig muligt at udvide hjemmets fire vægge, så de pludselig kan rumme endnu et familiemedlem.

Med eksempelvis et AL-Prioritetslån får I et boliglån med en meget lav årlig rente. Lånet er ikke formålsbestemt, så I bestemmer altså selv, hvordan I vil bruge det udbetalte beløb – og det er naturligvis hér, boligudvidelsen kommer ind i billedet.

Er der en baby på vej, og kunne I godt bruge 20 kvadratmeter ekstra, så læs mere her om jeres muligheder for et boliglån.

En verden af skønne børnemøbler

Er udvidelsen først på plads, vil den næste naturlige overvejelse formentlig gå på indretningen af de nye, ekstra kvadratmeter. Hos unoliving.com får I alt, I kan drømme om til børneværelset – lige fra børnesenge over kommoder til lamper og skabe. Og uanset om der skal indrettes til en ny lille prins eller prinsesse, vil I formentlig kunne finde nøjagtig de møbler, der skal til for at skabe det perfekte børneunivers.

Hvilken dreng eller pige ville ikke blive lykkelig over at få sin egen køjeseng med plads til både bamser, legetøj og familiens firbenede medlem? Eller hvad med en loftslampe med fine figurer til de mindste poder? Hos unoliving.com er der rig mulighed for at udleve drømmen om det ultimative børneparadis. Besøg hjemmesiden her.

Har I udvalgt jer de perfekte møbler til børneværelset, kan I tilmed glæde jer over, at al levering er gratis – uanset hvor i Danmark I bor. Og skulle I have brug for hjælp til for eksempel opbæring af jeres varer, eller foretrækker I at få jeres varer leveret om aftenen, klarer vi også det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here