Sådan planlægger du en god børnefødselsdag

Sådan planlægger du en god børnefødselsdag

maj 29, 2020 Slået fra Af admin

Når ens børn fylder år, er det altid en stor milepæl. Det er derfor også vigtigt at give dem en dag, som de ikke vil glemme. Det kan du gøre ved at holde en god børnefødselsdag. Du kan planlægge festen alt efter, hvor gammelt dit barn bliver. Det kan være hyggeligt, hvis dit barn holder fødselsdag for deres klasse, hvis de går i skole. En ting du også skal overveje når du skal planlægge fødselsdagsfesten, er catering. Du kan bestille mad ud af huset, og servere det. Her skal du huske at maden skal være børnevenlig – det skal altså være noget mad, som børnene har lyst til at spise.

Gør det hyggeligt og festligt

Når du skal holde fødselsdagen for dit barn, er det vigtigt, at du gør det hyggeligt, men også festligt. Du kan eventuelt dække bordet fint op med servietter, sugerør og en masse fine ting, som de ved, dit barn kan lide. Hvis dit barn er vild med heste, så kan du lave et ”hestetema”. På den måde vil dit barn nemlig helt sikkert synes, at op pyntningen er helt vildt festligt og hyggeligt. Derudover kan du sætte konfetti eller lignende rundt om i huset, så man kan se, at der er fødselsdagsfest.

Lav sjove lege

En anden ting som er essentielt til en børnefødselsdag, er nogle sjove lege. Det vil både dit barn, men også vennerne, synes er sjovt. Du kan lave de normale sjove lege som gemmeleg eller fangeleg. Hvis du vil gå all-in, kan du planlægge en sjov skattejagt for børnene, så de kan komme ud og have det sjovt. Du kan give dem et skattekort, og lægge små ledetråde rundt omkring i huset eller haven. På den måde planlægger en fest for dit barn, som de vil kunne huske, og blive helt vildt glade for.