Sjove ferieaktiviteter i Hvide Sande

Sjove ferieaktiviteter i Hvide Sande

september 14, 2022 Slået fra Af admin

Hvide Sande er kendt i hele Danmark og i udlandet for den smukke natur, de flotte strande og de ubeskrivelige solnedgange. Derfor er det ikke underligt, at det er sådan en populær destination for så mange turister, både danske og udenlandske. Men hvad skal man lave, spørger du måske. Derfor får du her en lille oversigt over de mange sjove aktiviteter som du og din familie kan prøve, når I først har fundet det perfekte sommerhus hvide sande.

Ved havet

Hvide Sande er kendt for sin beliggenhed ved havet og her kan du også finde en masse sjove og spændende aktiviteter. Her kan I komme på vaskeægte safari, hvor turen går ud i Ringkøbing Fjord, hvor du kan regne med vind i håret og interessante historier om stedets historie. Du og familien kan også leje jeres egen båd og tage på fisketur ude på havet. Vi kan ikke garantere, at der bliver bidt på krogen, men vi er sikre på, at I nok skal få en dejlig tur på havet uanset hvad.

Motion

Hvis du gerne vil udfordre dig selv, så tag på wind surfing-skole. Fjorden er ét af de bedste steder i Europa, når det kommer til at dyrke vandsport, så gå endelig ikke glip af denne mulighed. Hvis du er til mere klassiske former for motion, så lej nogle cykler og cykl Hvide Sande tyndt. Du kan også tage hele familien med på orienteringsløb i klitterne, en sjov aktivitet for både børn og voksne.

Attraktionerne

Hvis du er ude efter en god udsigt, så tag til Lyngvig Fyr, hvor du efter en tur op ad de snoede trapper belønnes med den mest fantastiske udsigt over Vesterhavet og klitterne forneden. Eller tag et smut forbi Abelines Gaard, hvor du kan se hvordan livet på vestkysten var da oldemor og oldefar blot var små børn.