Skab legerum i det lille hus

Skab legerum i det lille hus

juni 23, 2017 Slået fra Af admin

Det kan være du bor i et stort hus, hvor der er masser af værelser til leg, hvor dine børn kan boltre sig. Det kan også være, at jeres børn deler et værelse og at legerummet er jeres stue. Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan det være en god ide at afskærme rum i stuen, hvor børnene kan lege i fred.

Du har sikkert oplevet af skulle hente dine børn i dagpleje, vuggestue, børnehave eller lignende og har uden tvivl bemærket, at de leger på en helt anden måde, når de ikke lige kan se at du er der, eller er ikke er nogen voksne i nærheden.

Skærme styrker legen

Sådan er det også hjemme ved jer selv, når du ikke lige kigger, leger dine børn helt sikkert på en anden måde. Det kan være rigtig godt for børnene at lege lidt for sig selv, uden at de kan se at der er forældre i nærheden.

Hvis jeres børn leger meget i stuen, kan det være en rigtig god ide at have et område skærmet af, hvor de kan være lidt mere i fred, hvor de ikke føler, at der er andre i nærheden, hvilket ofte er med til at udvikle dem på en anden måde.

Hvis I har plads til det i stuen kan i bruge reoler eller lignende som rumdeleren, men i kan også købe nogle skærmvægge, der kan tages frem efter behov. Så ved ungerne også, at når det er legetid, så kommer skærmevæggene frem, og så er det deres område. Skærmvægge kan blandt andet købes her hos Inventarland.

Det skal naturligvis ikke forstås som om man skal afskærme børnene hver gang, at de skal lege, men blot at det kan være sundt for dem at have deres eget lille private område, hvor der ikke er forældre eller andet.