Skal junior have sit eget værelse i jeres nye hus?

Skal junior have sit eget værelse i jeres nye hus?

august 29, 2018 Slået fra Af admin

Har I lige købt nyt hus? Det var måske ved at blive for trangt i det gamle, nu hvor der er kommet tilføjelser til familien. Det er dejligt at flytte i et nyt hus, hvor der er plads til hele familien, og at alle kan få hver deres værelse. Det giver mere plads til at lege og nyde hinandens samvær som familie. Junior har måske ikke været vant til at have sit eget værelse. Han eller hun har måske haft seng inde ved mor og far, eller børneværelset har måske været delt af to søskende. Vi giver lidt forskellige tip til at skulle flytte i hus med hele familien, og hvordan I kan indrette børneværelset.

Inden du skriver under på købsaftalen

I står måske og har fundet drømmehuset, men der kan være flere ting at overveje, inden I skriver under på købsaftalen. Først og fremmest kan det være en god idé at kigge på tilstandsrapporten. Læs mere her om, hvad en tilstandsrapport indeholder. Tilstandsrapporten kan sige meget om, hvor godt huset er. Du vil selvfølgelig gerne have et godt hjem, hvor dine børn kan vokse sig store. Det er derfor vigtigt at kigge på tilstandsrapporten, i forhold til huset har fået nogle anmærkninger og tilstande, der kan være skadelige at flytte ind i.

I har sikkert gjort jer disse overvejelser, men for at være på den sikre side, nævner vi dem alligevel. I skal selvfølgelig være sikre på, at huset passer til jer størrelsesmæssigt og områdemæssigt. Det vil være brandærgerligt at skulle flytte igen efter kort tid, fordi det ikke var det helt rigtige hus for jer. Tag fremtidskasketten på og husk, der er en dag i morgen, hvor i måske har nye planer. Vurder om jeres fremtid harmonerer med jeres husvalg.

Indretning af børneværelset

Nu kommer vi til det sjove. Det er nemlig indretning af børneværelset. Der skal være plads til sjov og leg og masser af gulvplads, men der skal selvfølgelig også være nogle møbler.

Det vigtigste er sengen. Det afhænger meget af alder, hvilken seng man skal vælge. En højseng kan sagtens bruges til de yngre skolebørn, da det er lidt sjovt, at man kan ligge oppe under loftet og sover. Til de lidt ældre børn kan sovesofaer være en god overvejelse. Med en sovesofa kan du både få sofa og seng kombineret i en. Der er derfor plads til at man kan sidde med vennerne og se film eller spille PlayStation.

Til børneværelset hører sig typisk også et skrivebord med stol og en kommode til opbevaring af legetøj eller tøj. Disse møbler varierer også meget i forhold til alder. Det vigtigste råd er at tage junior med i processen og give dem noget, der passer til deres personlighed.