Tag dine børn med på aktiv ferie.

Tag dine børn med på aktiv ferie.

maj 16, 2018 Slået fra Af admin

Har du svært ved at se dig selv og dine børn på badeferie eller storbyferie? Så er der heldigvis andre muligheder.

Næsten lige gyldigt hvilken ferieform du vælger, så har dine børen helt sikkert brug for at kunne bevæge sig. Hvis de er begyndt at blive restløse når I er på stranden og keder sig ved at gå roligt rundt på et museum, ja så kan det være en god ide at overveje en aktiv ferie. Både herhjemme, men også undt om i verden er der massere af feriedestinationer som tilbyder alverdens aktiviteter, hvor både børn og voksne i alle aldre kan være med.

Sportsferie – book og så afsted

Man kan bl.a vælge at rejse til et af de mange populære sportsresorter. Her er der oftest sørget for alt lige fra hotelværelser, maden og selvfølgelig et væld af aktiviteter – Det er bare at bestiller billeter og så afsted. Mange steder sydpå kan man naturligvis svømme og dykke, men flere steder er der også mulighed for at spille golf, tennis eller dyrke fitness. Ofte er der hold i forskellige alderstrin så der er noget for alle børn og voksne.

Ud i det fri – aktiv campingferie.

En anden mulighed er at tage på vandring, trekking eller cykeltur, enten i udlandet eller bare herhjemme i danmark.  “Flade” danmark er særdeles velegnet til gå- eller cykelferie med børn og der er garanteret masser af steder i landet som du måske selv har besøgt, men aldrig har vist dine børn. Denne form for aktiv ferie kræver naturligvis lidt mere planlægning, men så er det som oftest også langt billigere end sportsresorterne. Man skal selvfølgelig have et telt, gode soveposer og så cykeltasker eller rygsæk. Er børnene ikke blevet helt udmattede af dagens gå- eller cylkeltur, ja så har massere af danske campingpladser efterhånende et væld af fysiske oplevelser som sagtens kan stå mål med mange af de aktiviteter som tilbydes på de udenlandske sportssteder.