Tip til det lille børneværelse

Tip til det lille børneværelse

april 19, 2018 Slået fra Af admin

Hvis du har et børneværelse, hvor det er lidt trængt med pladsen, er der flere ting du kan gøre for at give lidt mere plads. En ting der er god at starte med, er at sørge for at der kommer masser af lys ind og at der er lyse farver i rummet. Dette gør godt nok ikke rummet større, men det får det til at virke større.

Køb møbler med flere funktioner

En anden god ide er at have møbler i rummet, som har mere end en funktion. Det kan eksempelvis være, at der er skuffer under sengen, eller at skrivebordet er en del af et skab. Så snart et møbel har mere end en funktion, sparer du noget plads da du ikke behøver to møbler til det samme. Når barnet bliver lidt ældre, er en sovesofa eksempelvis en populær løsning.

Få tingene væk fra gulvet

Det der får rum til at virke små er også hvis der ikke er noget gulvplads. Det er derfor en rigtig god ide at få fjernet så meget fra gulvet som muligt. Det kan være at have hylder i stedet for en reol. Det kan også være at have en seng, som man kan gå ind under.

Billedet her er en Oliver Furniture wood halvhøj seng, og er et perfekt eksempel på hvordan man kan spare noget gulvplads.

billedet er fundet på Trendbazaar.dk

billedet er fundet på Trendbazaar.dk

Som du kan se, optager sengen stort set ikke noget gulvplads, og samtidig er der den perfekte mulighed for at lave en lille hule, eller have et lille hyggeligt rum til at ligge og se film.