Tips til miniferie med de mindste

Tips til miniferie med de mindste

september 6, 2017 Slået fra Af admin

Selvom mange forældre får nervøse trækninger ved tanken om at tage på weekendophold med ungerne, kan det sagtens lade sig gøre, hvor både mor, far og børn hygger sig. Her er et par tips til hvordan du nemmest forbereder og håndterer miniferie med de mindste.

Familietur – ikke kun for børnene

Hvis du er typen, der – som så mange andre – nyder at være sammen med dine børn, men frygter hvordan det vil gå, hvis I tager på ophold hele weekenden, så er der masser af råd at hente. De fleste forældre tænker, at det skal være på børnenes præmisser, hvis de skal afsted, og så er det, at man ender i Lalandia eller Legoland. Sandheden er bare, at du sagtens kan finde mange andre skønne steder, hvor I som par er velkommen med ungerne. Selvfølgelig skal børnene hygge sig, men husk også at I som forældre er taget afsted af samme grund.

Lær at slappe af

Når I har besluttet jer for at tage af sted og har bestilt, så er næste punkt på dagsordenen, at du skal lære at slappe af. Ta’ det roligt og lad være med at tænke over, hvorvidt ungerne kommer til at kede sig, om de nu larmer ved morgenmadsbuffeten og om de bliver helt umulige. De er børn, og det skal de have lov til at være. Desuden er det de færreste voksne mennesker, der ikke bærer over med det. Og husk – den der synes, at det er værst, er helt sikkert dig selv!

Forskellige getaways

Når det kommer til at vælge jeres miniferie, er mulighederne mange, ligesom priserne er det. En mulighed er at booke et weekendophold på hotel eller kro, hvor I er garanteret en pause fra hverdagen og slipper for at lave mad. Der er utroligt mange skønne steder rundt i Danmark. Hvis man har mod på det, kan opholdet også erstattes af en mini-storbyferie.