Tips til at indrette dit store barns værelse

Tips til at indrette dit store barns værelse

januar 9, 2020 Slået fra Af admin

Der sker mange ting med et barn, i takt med at det langsomt bliver ældre og større. De fleste af barnets mentale og motoriske færdigheder når nye højder, barnet bliver bedre og bedre til at socialisere, og det nærmer sig med hastige skridt noget, der minder om at være voksen. Det kommer med nogle følger – f.eks. er det ikke sikkert, at barnet synes LEGO sengetøjet er det fedeste i verden mere, eller at prinsessedukkerne godt snart må finde sin vej ud af værelset. Barnet begynder altså at kunne lide nogle andre ting, og det kan godt blive nødvendigt at tænke på det, når det kommer til indretningen af børneværelset.

Der behøver måske ikke være så meget plads til legetøj

En af de første ting børnene gror fra, når de bliver ældre, er deres legetøj – i hvert fald den type legetøj de har brugt indtil nu. Nu begynder det at være ting som PlayStation, computere og makeup-borde, der er det nye legetøj. Du ville helt sikkert blive populær som forælder, hvis du får implementeret sådanne ting i barnets værelse.

De barnlige møbler duer ikke mere

Når barnet bliver tilpas gammel, bliver det træt af barnesengen, den barnlige kontorstol og skrivebordet de fik, da de var syv år gammel. Der vil være behov for en møbeludskiftning, for at barnet kan føle sig mere tilpas i sit eget værelse. Du kan jo evt. få dit barn til at være med til at kigge på de nye møbler, så du er sikker på, at det der bliver købt, er noget, barnet bliver glad for. Hvis det skal være en overraskelse, er det normalt godt at gå ud fra, at de lidt ældre børn gerne vil have møbler, der er temmelig neutrale, og ikke ligefrem har farver, der springer i øjnene på en.